Om os

Hvad er DeBedsteVinanmeldelser.dk?
Siden er skabt for at give dig et hurtigt overblik over de bedst anmeldte vine på det danske marked. Bag siden står et lille, dedikeret team med smag for god vin, som ikke nødvendigvis behøver koste en formue: den bedste vin til de bedste priser – dét er målsætningen!

Vi samler løbende de vine, som får de højeste anmeldelser/ratings på det danske marked. Dvs. vi typisk samler anmeldelser fra de førende aviser, online medier, blogs, vinskribenter og private vinnørder. Fælles for de vine vi bringer er, at de alle har opnået høje ratings/gode anmeldelser fra vinskribenter, sommelierer og andre vinkendere. Det vil helt konkret sige, at alle vine har enten 5 eller 6 stjerner ud af 6 mulige. På 100-point skalaen er minimumskravet, at en vin har opnået 90 point eller højere.

Dermed får DU et nemt og hurtigt overblik over hvilken vin du med fordel kan købe. Ofte er vinene til salg gennem webshops. Bemærk, at denne side i nogle tilfælde kan få videresalgskommission, men at evt. annoncører her på sitet aldrig har indflydelse på indholdet.

Leave a Comment