Oversigt over gode danske online vinbutikker

Flere og flere køber vin online. Det er nemmere, da vinen leveres direkte til døren og det er ofte hér de rigtig gode tilbud findes – særligt hvis der købes 6 eller 12 flasker eller flere. Samtidig har mange vinbutikker fået øjnene op for stigningen i købere på nettet og skærer derfor ned i antallet af fysiske butikker i detailleddet, for i stedet at opruste på deres webshop. For at give dig et bedre overblik over dine muligheder for at købe vin online, er her en oversigt over nogle rigtig gode online vinbutikker i Danmark:

Laudrup Vin, www.laudrup.dk
Et af de gamle og veletablerede vinfirmaer i Danmark. Har været i branchen i over 25 år og sælger vin fra hele verden (f.eks. den populære Amarone), samt mousserende vine som f.eks. champagne og cava.
Derudover sælges der gastronomiske specialiteter som f.eks. olivenolie, charcuteri og oste. Gratis fragt i hele DK ved køb over 1500 kr (ellers koster fragten 100 kr).

Skjold Burne Vinhandel
Et af danmarks ældste vinfirmaer, med over 90 år på bagen, og med +40 butikker spredt over hele landet. De har netop relanceret en flot og velfungerende webshop med salg af vin fra hele verden. Fri fragt over 500 kr. og hurtig levering i hele Danmark.

Theis Vine, www.theis-vine.dk
En af de store, seriøse og velrenommerede spillere på markedet i Danmark. Har både salg til private og erhverv og sælger vine fra hele verden – de er velkendte for et super udvalg af vine fra Bourgogne. Priserne er ofte i den høje ende – men der er afgjort nogle gode tilbud at komme efter. Deres flotte og store butik i Charlottenlund er bestemt et besøg værd (de matcher priserne og tilbuddene i webshoppen). Fragt: 79 kr (gratis fragt ved køb over 1.500 kr).

Jysk Vin, www.jyskvin.dk
Over 30 år i branchen taler sit tydelige sprog: en absolut seriøs og dedikeret forretning med stort udvalg af vine fra hele verden. Vi har købt fra dem flere gange og altid med korrekt og rettidig levering. Gode tilbud og meget sympatiske leveringspriser: fri levering ved køb af mindst 6 flasker vin (eller for mindst 499 kr). Ved mindre køb er fragtprisen 49 kr. Udover vin sælger Jysk Vin også spiritus, specialøl og specialiteter, som f.eks. olivenolie, pesto, etc.

Kjær & Sommerfeldt, www.kogs.dk
Legendarisk og +100 år gammelt vinfirma med en flot og charmerende butik i København K. Kæmpe udvalg af vine fra hele verden. Helt klart et besøg værd.

Domaine Brandis, www.domainebrandis.dk
Et mindre vinfirma, men mindre er bestemt ikke dårligere! Dybt seriøst og passioneret vinfirma med Tom Brandis i spidsen og med forkærlighed for franske vine – herunder Bourgogne – og vine fra mindre producenter. Prismæssigt i den høje ende (typisk +100 kr pr. flaske), men også med en del gode tilbud og absolut fornuftige priser på “hverdagsvine” – herunder også oversøiske vine. Et godt udvalg af champagne, f.eks. fra vores yndlingsproducent, Egly-Ouriet (ikke-filtrerede og langtidslagrede champagner i absolut verdensklasse!)

Erik Sørensen Vin, www.eriksorensenvin.dk
Etableret i 1956 og blandt de store vinfirmaer i DK. Egenimport med eksklusivitet, hvilket medfører skarpere priser på vine fra hele verden. Gode priser ved køb af minimum 6 flasker. Fragtpris er 75 kr (gratis fragt ved køb af 24 flasker eller flere).

Wine.dk, www.wine.dk
Firmaet er stiftet i 1994 og er certificeret med E-mærket, hvilket skulle sikre seriøsitet og pålidelighed ift. betaling og levering. Vi har endnu ikke shoppet hos Wine.dk. Leveringspriser fra 119 kr. (gratis ved køb over 2.000 kr).

Youandwine.dk, www.youandwine.dk
Har været i branchen siden 1995 og er særligt stærke indenfor italiensk vin, men forhandler også vin fra Frankrig, Spanien og Østrig. Fragten er gratis ved køb over 500 kr (eller koster fragten 49 kr).

NapaValley, www.napavalley.dk
NapaValley.dk har en helt særlig passion for – og fokus på – amerikanske vine og har siden 2014 solgt vin fra USA. Gratis fragt ved køb over 1500 kr, ellers koster fragten 90 kr. Udover salg af vine fra USA, afholdes der vinsmagninger, Winemaker’s Dinners, etc.

Hvad Drikker Man Til?, www.hvaddrikkermantil.dk
Relativt ny spiller i vinbranchen, men ganske interessant koncept, hvor der er fokus på økologiske vine, samt hvordan man kobler vin og mad rigtigt – f.eks. med ledsagende opskrifter på mad som matcher vinene perfekt.


Er du vinhandler eller repræsenterer du en online vinshop?
Mangler du på ovenstående liste over webshops, så send os en mail her
(Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende – og har du lyst til, at vi skal anmelde din vin, så kontakt os her)

Senest opdateret: Marts 2021